Verslagen van optredens

Hydepark - Doorn - 2

Het Hydepark in Doorn is een nieuwe, moderne accommodatie voor zorgvakanties, groepsvakanties en conferenties. Het is een prachtig onderhouden bosrijk landgoed. The Sweet Memories mochten hun sfeervolle liedjes deze keer voor een nieuwe gezellige groep gasten laten horen. Buiten 35 graden binnen de airco op 24 graden maar de Polonaise ging gewoon door bij de tropische warmte. Wordt vervolgd!
Nieuw Hydepark Doorn 4 Nieuw Hydepark Doorn 25Nieuw Hydepark Doorn 23Nieuw Hydepark Doorn 16
Nieuw Hydepark Doorn 13Nieuw Hydepark Doorn 1

Everwijnsgoed - Renkum 2018

Een optreden van The Sweet Memories in de bossen van Renkum op het erfgoed van het Rijksnonument Everwijnsgoed. In het kader van Kunst en muziek op zondag zongen Gerda en Coby in de warmte hun Memories uit de jaren 40,50, 60 en 70. Veel bezoekers die een frisdrankje kwamen halen, naar de kunst keken en naar de muziek kwamen luisteren.

4158kl

Everwijnsgoed is een oude boerderij in Renkum dat als cultureel centrum fungeert. De boerderij is centraal gelegen in het midden van het Renkums beekdal en maakt onderdeel uit van landgoed Keijenberg.

Hydepark - Doorn - 1

Het Hydepark in Doorn is een nieuwe, moderne accommodatie voor zorgvakanties, groepsvakanties en conferenties. Het ligt in een prachtig onderhouden bosrijk gebied. The Sweet Memories mochten hun sfeervolle liedjes ten gehore brengen tijdens een belangrijke voetbal wedstrijd. De voetbalfans baalden van hun wedstrijd terwijl Gerda en Coby met een klein gezelschap veel plezier maakten. Wordt vervolgd hoor!