Verslagen van optredens

De Matenhof - Apeldoorn

In de groene wijk De Maten in Apeldoorn, ligt het gezellige woonzorgcentrum De Matenhof, met 94 appartementen. U vindt er appartementen voor ouderenzorg en diverse zorgwoningen. De Matenhof grenst aan het mooie Matenpark, waar u heerlijk kunt wandelen. Op de begane grond in De Matenhof bevindt zich een ontmoetingsplek, hier kunnen mensen gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken, je kunt er terecht voor informatie en of ondersteuning, maar er zijn ook activiteiten en dagbesteding. The Sweet Memories hebben er een leuk optreden mogen geven in een feestelijke sfeer. Een prachtig decor in Sinterklaas sfeer. Waar Gerda en Coby even op de mooie Sint zetel poseerden.

Beatrix - Culenborg

The Sweet Memories hebben een sfeervol optreden verzorgd voor het woonzorgcentrum Beatrix in Culenborg.De Zonnebloem Culenborg kwam Het optreden ook meemaken en boekten het gezellige duo meteen voor 2019. Beatrix biedt kleinschalige zorg. Persoonlijke aandacht in moderne huisvesting en met elkaar een huishouden voeren. In kleinschalige woongroepen en in een gemoedelijke en huiselijke sfeer met elkaar samenleven. Bewoners worden zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse gang van zaken op de woning, afhankelijk van hun interesse. De dagbesteding komt in een gezellige groep bij elkaar. Samen worden activiteiten, zoals koken of een geheugentraining ondernomen. Dagbesteding is ook bedoeld om uw mantelzorgers te ontlasten.

Zij Actief - Beltrum

The Sweet Memories maakten een wereldreis naar de Achterhoek om daar voor een moderne dames vereniging op te treden. Een dolle boel met meisjes onder elkaar, een hoop gelachen, meegedeind en natuurlijk ontbrak de polonaise niet. Het vrouwennetwerk met een gevarieerd jaarprogramma, waarin ontmoeting, ontspanning en ontplooiing centraal staan. Samen met vrouwen uit je omgeving deelnemen aan een breed scala aan activiteiten: informatieavonden over de meest uiteenlopende onderwerpen, culturele activiteiten, workshops op creatief of culinair vlak en interessante excursies. Elkaar leren kennen, gezellig even stoom afblazen en de accu opladen voor een nieuwe dag.

 ZijActief, katholiek vrouwennetwerk. De maatschappij om ons heen is volop in beweging, steeds sneller en meer. De tijdsgeest bepaalt voor een belangrijk deel ons levensritme. Steeds vaker zijn wij aangewezen op onszelf, veelal ongevraagd. Samen ontmoeten, samen de schouders eron­der zetten, samen het initiatief nemen. 

Gooizicht - Hilversum

The Sweet Memories hebben een avond optreden mogen verzorgen voor de Amaris Zorggroep, Locatie Gooizicht. Het was een sfeervol en knus optreden... In een prachtige groene omgeving biedt Amaris thuiszorg, ee tijdelijk verblijf en woningen met zorg. Daarop spelen zij in op de veranderende zorgbehoefte bij de mensen thuis of in het zorgcentrum.